P10101558Problemen met hoefbevangenheid, artrose, hoefkatrol, pezen, brokkelhoeven of rugproblemen? Dan doet u uw paard een plezier met hoefschoenen.

Duur? De kosten voor 4 schoenen bedragen slechts € 300,00 excl. het opmeten. (schoenen t/m diameter van 14 cm. Schoenen met een diameter vanaf 15 cm kosten € 600,00 excl. het opmeten). Hoefschoenen gaan ook nog eens jaren mee, ze zijn te verzolen en de sluiting is vervangbaar. U kunt eens beginnen met twee voorschoenen om u zelf te overtuigen. Eventuele verzendingen gebeurt na betaling.

Lastig? Welnee, even oefenen en het aan- en uittrekken van de hoefschoenen is een fluitje van een cent.

Zwaar? Inderdaad, hoefschoenen zijn iets zwaarder dan ijzers. Dat weegt echter niet op tegen de nadelen die uw paard van ijzers ondervindt.

Alleen voor de zgn. natuurlijk bekapte hoeven?
Nee hoor, ze zijn geschikt voor alle paardenhoeven.

Blijven ze zitten? Jazeker. Onze hoefschoenen worden namelijk op maat gemaakt. Dit voorkomt draaiende en rondvliegende schoenen.

Gek gezicht? Het is maar net wat je gewend bent. Als iedereen hoefschoenen zou gebruiken, zouden ijzers maar raar zijn.

Alleen voor paarden met problemen? Beslist niet! Uitstekend inzetbaar in plaats van ijzers tegen overmatige slijtage van de hoeven. In verband met de geweldige schokdemping is ieder paard erbij gebaat. Door gebruik van hoefschoenen voorkom je gezondheidsproblemen.

Copyright © 2021. All Rights Reserved.