Met deze overdekte hooiruif is de tijd van hooiverspilling in uw weiland verleden tijd. Het weiland blijft schoon en netjes en u bespaart met deze overdekte hooiruif tot 30% van uw hooi. Uw paarden kunnen niet meer door het hooi heen lopen, het hooi waait niet meer weg en regent niet meer nat bij slecht weer. Deze eenmalige investering verdient zich dus vanzelf terug!

Meerdere paarden kunnen tegelijkertijd eten en bovendien staan ze niet allemaal naast elkaar. Dit voorkomt onderling wegjagen en zorgt voor rust in de kudde. De ruif is gemaakt van hoogwaardig kunststof met UV bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Uiteraard is rekening gehouden met de veiligheid van uw paard. Alle hoeken zijn afgerond, dus uw paard kan zich niet verwonden.

De hooiruif is leverbaar in donkergroen , en donkerbruin.

Deze moderne hooiruif  heeft een doorsnede van 2,10 meter en de hoogte is 2 meter. De ruif weegt 110 kilo en is windbestendig. De constructie is zo dat iedereen de ruif eenvoudig om kan kiepen om hooi bij te vullen. Bij de maten is rekening gehouden met ruimte voor kleine of grote hooibalen. De openingen in de ruif zijn 0,35 meter breed en 1,50 meter hoog.  

U kunt bij bestelling de overdekte hooiruif zelf afhalen, maar aflevering op uw adres is tevens mogelijk. Wel betaalt u dan de transportkosten. Mocht u de overdekte hooiruif zelf komen afhalen dan adviseren wij u een aanhangwagen mee te nemen. Ongemonteerd zijn de afmetingen  126 (b) x 240 (l) x 126 (h) centimeter.

U ontvangt de ruif in 4 delen, die u eenvoudig aan elkaar bevestigt met de bijgeleverde bouten en moeren. De gaten zijn al voorgeboord. U heeft alleen een steek- of ringsleutel maat 13 nodig. Kunt u zelf niet voor montage zorgen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

De prijs is € 1100,00 incl. b.t.w.

 

hooiruif-1 hooiruif-2

Copyright © 2021. All Rights Reserved.