Ben je toe aan een middag ontspanning?
Kom dan samen met je paard genieten van De Sallandse Heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten! Gerrit Smit kent elk pad dat te vinden is in deze bergen vol prachtige natuur. Tijdens een twee uur durende tocht is hij de gids die je laat genieten van de meest mooie vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. Je zou zelfs zomaar opeens oog in oog kunnen staan met een van de vele reeën die er te vinden zijn.

Het landschap is met de grillige eiken, de witte berken en de stokoude jeneverbesstruiken bijna mysterieus te noemen. Let maar op, je wordt vanzelf stil als je te paard over de verlaten paden dwaalt.
Zo mooi is Salland.

We ontvangen je op onze locatie aan de Jutestraat te Rijssen met een kop koffie en een plak Twentse krentenwegge. Vervolgens rijden wij samen naar de opstapplaats in de Holterberg. Daar zadelen wij de paarden en dan kan de rit beginnen. Het tempo wordt in onderling overleg bepaald.
We rijden met maximaal zes deelnemers.


Door een beetje regen laten wij ons niet tegenhouden, maar mocht het onverantwoord zijn om op stap te gaan, dan wordt de rit uiteraard verzet. Wil je bij inschrijving daarom het telefoonnummer aan ons doorgeven waarop je te bereiken bent?

De kosten zijn € 25,– per persoon. Dit bedrag dient minimaal twee dagen voor aanvang van de rit aan ons te zijn overgemaakt op rekeningnummer 347303951 tnv GH Smit.

We starten telkens om 13:30 uur op elke woensdag- en zaterdagmiddag.

Na afloop van deze buitenrit keer je gegarandeerd ontspannen huiswaarts! Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!

 

bosrit1  bosrit2 

Copyright © 2019. All Rights Reserved.