Curs hoefverz 200609 05Gerrit Smit verzorgt een cursus hoefverzorging. Aangezien wij vinden dat het woord ‘bekappen’ de lading niet dekt, spreken wij liever over hoefverzorging. Veel nuttige informatie over hoe je de hoeven van je paard gezond kan houden, komt tijdens deze cursus aan bod.

De cursus die wij aanbieden is volledig gericht op de praktijk, dus op de daadwerkelijke Hoefverzorging van je eigen paard of pony. Elke cursist dient dan ook één zaterdag zelf een paard of pony zonder hoefijzers mee te nemen. Na deze cursus ben je geen hoefsmid, maar heb je voldoende handvat gekregen om het noodzakelijke hoefonderhoud van je eigen paard te verzorgen.

Lees meer...

Ben je toe aan een middag ontspanning?
Kom dan samen met je paard genieten van De Sallandse Heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten! Gerrit Smit kent elk pad dat te vinden is in deze bergen vol prachtige natuur. Tijdens een twee uur durende tocht is hij de gids die je laat genieten van de meest mooie vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. Je zou zelfs zomaar opeens oog in oog kunnen staan met een van de vele reeën die er te vinden zijn.

Het landschap is met de grillige eiken, de witte berken en de stokoude jeneverbesstruiken bijna mysterieus te noemen. Let maar op, je wordt vanzelf stil als je te paard over de verlaten paden dwaalt.
Zo mooi is Salland.

Lees meer...

Copyright © 2019. All Rights Reserved.