bekappen1Wij zijn van mening dat de term ‘bekappen’ tegenwoordig niet meer volstaat. Wij spreken daarom liever over hoef verzorging. Bekappen is immers uitsluitend het afknippen van randen van de hoefwand en het bijsnijden van de straal. Hoefverzorging gaat veel verder dan dat. De conditie van de hoeven is de barometer van de gezondheid van uw paard. Een goede hoefverzorger kijkt naar het totaalbeeld van uw paard en houdt daar in zijn advies rekening mee. Hoe staat het bijvoorbeeld met de beharing van uw paard? Hoe wordt uw paard gehuisvest? Hoe ziet het voedingspatroon van uw paard eruit? Lijdt uw paard wellicht aan stress?

Wat kunt van ons verwachten?

bekappen2een ruime ervaring en een degelijke kennis;

  • wij nemen de tijd voor de behandeling;
  • wij gaan op een rustige, geduldige manier met uw paard of pony om;
  • wij geven u tekst en uitleg over de behandeling;
  • wij zijn bereid u aanvullend te adviseren over het behouden en verbeteren van de hoefkwaliteit;
  • u bent op de afgesproken tijd ook daadwerkelijk aan de beurt;
  • u kunt zowel overdag als ’s avonds bij ons terecht;
  • wij verlenen uitstekende service tegen een redelijke prijs.

P1010165

    Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat hoefijzers meer schade aanbrengen dan dat ze goed doen, kunt u bij ons niet terecht voor het beslaan van uw paard. Het verwijderen van ijzers is uiteraard geen probleem. Mocht uw paard hoefbescherming nodig hebben, dan adviseren wij u onze hoefschoenen. Ook voor de behandeling van hoefproblemen kunt u bij ons terecht. Garanties kunnen wij u uiteraard niet geven. Wel garanderen wij u dat wij een ruime ervaring hebben op dit gebied.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

De prijzen voor een behandeling zijn als volgt:

Voor een standaard hoefverzorgingsbehandeling per paard, pony, ezel of veulen berekenen wij € 22,50 . Hier komen de voorrijkosten  nog bij,  wij bereken per gereden km. € 2,00 vanaf Rijssen gerekend tot de plaats van bestemming. De terugreis nemen wij voor onze rekening. Als er duidelijk sprake is van achterstallig hoefonderhoud of andere onvoorziene omstandigheden als b.v. kreupelheden waar meer dan de normale behandelingstijd in gaat zitten, zullen wij een meerprijs berekenen.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.